Sauna cabines

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

 1. SAUNA CABINE 9.2 m² STANDAARD

  SAUNA CABINE 9.2 m² STANDAARD

  € 7.000,00

  6-8 mensen

  Vorm: Hexagonaal, 6-hoekig Binnenruimte: 9.20 m2 Totale hoogte: 3.50 m

  Finse sauna's zijn te herleiden tot oude rook sauna's van hout, tegenwoordig zijn ze erg populair overal op de wereld. Wij leveren alleen maar de beste producten, daarom komen onze sauna cabines met een levenslange garantie. Het is een perfecte plek om even te ontspannen met wat vrienden. Onze sauna cabines zijn op het design van een grill cabine. De cabine heeft zes dakdelen, zes muren (waarvan twee met hexagonale ramen van dubbelglas), houten deuren en brede sauna banken.

  Meer info
 2. SAUNA CABINE 9.2 m² MET KLEEDKAMER

  SAUNA CABINE 9.2 m² MET KLEEDKAMER

  € 7.750,00

  5-7 mensen

  Vorm: Hexagonaal, 6-hoekig Binnenruimte: 9.20 m2 Totale hoogte: 3.50 m

  Deze sauna cabine met kleedkamer is optimaal voor een kleine groep vrienden, hij is groot genoeg voor 5–7 mensen.Deze cabine ziet er hetzelfde uit als de sauna cabine van 9.2 m² (zonder kleedkamer). Echter het interieur is verdeeld in twee gebieden: de kleedkamer en de sauna.

  Meer info
 3. SAUNA CABINE 7 m²

  SAUNA CABINE 7 m²

  € 4.950,00

  5-7 mensen

  Vorm: Hexagon – 6 hoekig Binnenruimte: 7 m2 Totale hoogte: 3.50 m.

  Sauna cabines zijn erg populair en wij zijn blij om onze kleinste cabine aan te bieden van 7 m2. Wij leveren alleen maar de beste producten, daarom komen onze sauna cabines met een levenslange garantie. Het is een perfecte plek om even te ontspannen met wat vrienden. Onze sauna cabines zijn op het design van een grill cabine. De cabine heeft zes dakdelen, zes muren (waarvan twee met vierkante ramen van dubbelglas), houten deuren en brede sauna banken.

  Meer info
 4. SAUNA CABINE 16.5 m²

  SAUNA CABINE 16.5 m²

  € 10.150,00

  10-15 mensen

  Vorm: Octagonaal – 8 hoekig Binnenruimte: 16.5 m2 Totale hoogte: 4 m

  Wilt u niet alleen van een sauna genieten maar ook een feestje met gegrild eten houden of even uitrusten? Dan is deze sauna cabine perfect voor u, de cabine is groot genoeg om even lekker uit te rusten na van een onstpannen sauna genoten te hebben, of om samen met vrienden lekker te grillen.

  Meer info

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Bijzondere tuinbeleving

Een bijzondere tuinbeleving begint met tuinhuizen op maat kopen, duurzame tuinhuizen kopen en luxe tuinhuizen kopen!