Luxe tuinhuizen kopen

Wilt u luxe tuinhuizen kopen? jouwtuinhuis.nl is specialist op het gebied van het verkopen van luxe tuinhuizen. Met onze luxe tuinhuizen kunt u optimaal genieten van uw tuin, zowel in de winter als zomer. Hieronder vindt u ons uitgebreide aanbod. Ziet u uzelf al hier al zitten? U kunt onze luxe tuinhuizen voor verschillende doeleinden gebruiken. Maak bijvoorbeeld een berging in uw luxe tuinhuis, of richt een gezellig hoekje in waar u heerlijk kunt ontspannen. Duurzame tuinhuizen en eindeloze mogelijkheden, dat zijn de kenmerken van onze luxe tuinhuizen. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op.

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

 1. 9.2 m² TUINHUIS

  9.2 m² TUINHUIS

  Normale prijs: € 5.650,00

  Aanbiedingsprijs € 4.950,00

  12-15 personen

  Vorm: Hexagonaal – 6 hoekig
  Binnenkant: 9.2 m2
  Totale hoogte: 3.40 m.

  Dit kleine tuinhuisje van 9.2 m²  met een grill is gemaakt om even met familie of vrienden te relaxen. Door de vijf grote ramen en de glazen deur komt veel licht, samen met de grill zorgt dit voor een gezellige sfeer.

  Meer info
 2. 14.9 m² TUINHUIS

  14.9 m² TUINHUIS

  Normale prijs: € 7.350,00

  Aanbiedingsprijs € 6.174,00

  14 - 20 people

  Vorm: Octagonaal – 8 hoekig
  Binnenkant: 14.90 m2
  Totale hoogte: 3.80 m

  De optimale grootte tuinhuis van 14.9 m² is perfect voor samenkomsten van familie of vrienden. Het is een gezellige plek voor een klein feestje of om even te ontspannen. Door de grote ramen en glazen deuren komt veel licht binnen en midden in het tuinhuis staat een grill waar u heerlijk wat voedsel op kunt grillen.

  Meer info
 3. 16.5 m² TUINHUIS

  16.5 m² TUINHUIS

  Normale prijs: € 7.700,00

  Aanbiedingsprijs € 6.500,00

  15-21 personen
  Vorm: Octagonaal – 8 hoekig
  Binnenkant: 16.5 m2
  Totale hoogte: 3.90 m.

  Het grote tuinhuis van 16.5 m²  met een grill in het midden is ideaal voor grotere samenkomsten van familie of vrienden. Het is zowel geschikt voor een feestje als ontspannen. Tegelijkertijd kunt u genieten van het vele licht dat door de zeven grote ramen binnenkomt en heerlijk gegrilld voedsel.

  Meer info
 4. 10 m² TUINHUIS

  10 m² TUINHUIS

  Normale prijs: € 5.250,00

  Aanbiedingsprijs € 4.410,00

  8-15 personen
  Vorm: Octagonaal - 8 hoekig
  Binnenkant: 10 m²
  Totale hoogte: 3.30 m

  Luxe, gezellig en erg populair, dit model tuinhuis is ideaal voor samenkomsten van familie of vrienden. Daarnaast is het ook nog een mooie decoratie voor uw tuin of erf. Door de grote ramen en glazen deuren komt erg veel licht waardoor u heerlijk kunt ontspannen.

  Meer info
 5. 9.9 m² GAZEBO TUINHUIS

  9.9 m² GAZEBO TUINHUIS

  Normale prijs: € 3.325,00

  Aanbiedingsprijs € 2.850,00

  8-15 personen
  Vorm: Octagonaal - 8 hoekig
  Binnenkant: 9.9 m²
  Totale hoogte: 3.30 m

  Dit comfortabele en gezellige tuinhuis is perfect voor samenkomsten van familie en vrienden. Dit model is het enige in ons assortiment zonder ramen, maar het heeft wel een aantal open muren voor de frisse lucht. Daarom is het geschikt om even te ontspannen of om een klein feestje te geven ook al regent het buiten.

  Meer info

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

De voordelen van een luxe tuinhuis

Luxe tuinhuizen kopen via jouwtuinhuis.nl biedt vele voordelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo heeft u de keuze uit diverse afmetingen en kleuren. Door zelf de afmetingen en kleuren te kiezen, vindt u altijd een luxe tuinhuis dat past bij uw wensen. Van landelijke tot moderne tuinhuizen, wij verkopen tuinhuizen in verschillende stijlen. Stuk voor stuk luxe tuinhuizen voor een betaalbare prijs.

Ons aanbod luxe tuinhuizen

Is uw tuinhuis aan vervanging toe of bent u van plan een luxe tuinhuis te kopen? Laat u inspireren en adviseren door onze adviseurs. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van luxe tuinhuizen en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij bieden onze klanten een uniek aanbod waaruit ons specialistische karakter blijkt. Hierboven kunt u ons uitgebreide aanbod bekijken. Naast het kopen van een luxe tuinhuis bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het kopen van sauna barrels, hot tubs, accessoires en meer. Via het hoofdmenu kunt u eenvoudig uw gewenste product(en) vinden.

Luxe tuinhuizen kopen?

Een luxe tuinhuis, wie wil dat nou niet? Via onze website kunt u eenvoudig luxe tuinhuizen kopen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Klik hier om ons contactformulier in te vullen en onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Zowel bedrijven als particulieren weten ons te vinden. En dat is niet zo gek, want wij bieden persoonlijke aandacht, hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap op het gebied van luxe tuinhuizen kopen.