Klantenservice

Orders

Je weet dat je in goede handen bent bij Jouwtuinhuis.nl. Op al onze product heb je 2  jaar fabrieksgarantie.

Elke levering is voorzien van een zeer gedetailleerde tekening.

Zodat elke koper en doe-het-zelver in principe ook de bouwer kan zijn. We ondersteunen hem graag daarbij, door bijvoorbeeld samen met u de bouwklus te klaren. U bespaart op bouwkosten en wij op arbeid. Elke levering is exclusief het bouwen tenzij anders is afgesproken.

 

Levering diensten

Leveringskosten zijn niet inbegrepen in de prijs van onze producten. Per productcategorie berekenen we een tarief.  Afhankelijk van de grootte en het gewicht van elk product. We leveren wel bij u aan huis. De berekende verzendkosten zijn niet om op te verdienen. Ze dekken de kosten. Neem contact met ons op als u vragen hebt.

We kunnen leveren overal in de landen Nederland en België. Zie ook de individuele product informatiepagina's voor gedetailleerde levertijden tot specifieke punten. In alle gevallen wordt u gecontacteerd om een ​​geschikte leveringsdatum af te spreken zodra de bestelling klaar is om verzonden te worden.

De gemiddelde levertijd is ongeveer 3-4 weken levertijd. Elk product zal worden geleverd bij u aan uw huis. We verpakken alles op pallets, alle accessoires op dezelfde pallet als het mogelijk is. Zo efficient als mogelijk is. Zoals altijd, als u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op: info@olymberyl.nl of tel. 0651888113

 

Retouren

Je weet dat je in goede handen bent bij jouwtuinhuis.nl. Op al onze producten heeft u 2 jaar garantie.

Er zijn echter uitzonderingen. Als blijkt dat het product onkundig is opgeslagen of behandeld, waardoor er schade is onstaan, zijn wij daarvoor niet verantwoordelijk. Ook niet bijvoorbeeld als er sprake is van glasbreuk of schade aan slijtdelen. Echter we proberen er altijd op een redelijke manier met u als consument uit te komen.

 

Algemene Leveringsvoorwaarden

Lees de informatie over onze leveringen. Voor zover het de voorwaarden betreft: Ze zijn heel eenvoudig:

Wij verkopen en produceren kwalitatief hoogwaardige producten. Traditie met nieuwe technologieën leidt tot producten van excellent hoge kwaliteit met een modern design product voor een echt uitzonderlijke tuin.  Heb je een probleem met het product, dan zullen wij het proberen op te lossen.

We kunnen daarom niet persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen die gaande het proces van order tot levering en bouw  kunnen optreden, maar we kunnen wel zorgen dat onze klanten klanten zijn door adequate en logisch oplossingen aan te reiken.

In algemene zin zijn van toepassing de algemene leveringsvoorwaarden van Oudman Trade & Management bv te Kampen. Vastgesteld in december 2005. U kunt deze altijd aanvragen. Mail: info@olymberyl.nl